">

HTML

STRYKER (www.stryker.atw.hu)

Friss topikok

Címkék

Archívum

Új zenekar! (ha nem lenne még elég...)

ironsurfer 2012.10.08. 10:35

 Tekintettel arra a hatalmas űrre, ami a magyar zenei életben tapasztalható, alapítottunk egy zenekart. Nincs rá semmi alapunk, hisz egyikünk sem tud semmilyen hangszeren játszani, és ami még rontja a helyzetet: minden megmozdulásunkat meg fogjuk osztani! Így nem csak a közvetlen szomszédainkat kínozhatjuk, hanem minden felelőtlen internet felhasználót is.

 Túl vagyunk már az első lépéseken, mindhármunk (merthogy hárman vagyunk) választott hangszert, és már mind tudunk folyamatos zajt előállítani rajta. A teljesség kedvéért a taglista: Csucsu (dob), Fecka (gitár), Sanya (basszus). Az ének majd attól függ, hogy ki tanul meg előbb annyira zenélni, hogy mellette valami mást is tudjon csinálni... Kezdetnek ennyi.

2 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://stryker.blog.hu/api/trackback/id/tr14826280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Trivial 2012.10.08. 20:09:20

A lényeg hogy legalább megvan az a 3 ember aki összeállt,sok esetben ez a tényező az ami hiányzik.Van aki gitározgat otthon saját kedvére,csinálná ő komolyabban is de nincs kivel.Az sem mindegy hogy az ember kivel tud egybekelni a zenélés érdekében.A mi esetünkben szerencsésen alakultak a dolgok,volt olyan emberke akit a gitár érdekelt,mondjuk én is ilyen voltam de engem eltereltek a dobolás irányába,mert akkor éppen gitáros már elég volt.Nem bántam meg,szeretem a dobot.Az is szerencsés hogy nincsenek nagy elvárásaink egymással szemben,hiszen tudjuk egyikünk sem zenész és hogy nagyjából mire számíthatunk a másiktól.A lényeg csináljuk amennyire csak tudjuk és időnk engedi.Az eredmény egy teljesen új irányzat,mely számunkra is megfejthetetlen hogy mi is.De egy filmben elhangzott"Ha egy embernek tetszik..." és ezt az egy embert valamelyikünk mindig képviseli,attól függően hogy éppen melyikünknek tetszik az új kreációnk.
süti beállítások módosítása